Razgovor sa Kukanom i Flekenštajnom ponižavajući

Srpska radikalna stranka nije učestvovala u razgovorima koje su u Narodnoj skupštini organizovali bivši poslanici evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn.

Srpski radikali smatraju da je ovo bilo ponižavajuće za Narodnu skupštinu, pre svega zbog činjenice da je Srpska radikalna stranka uvek bila protiv stranog mešanja u rešavanje naših unutrašnjih problema.

Mi uvek imamo mogućnosti da sve svoje unutrašnje političke probleme rešavamo bez mešanja sa strane i bez potrebe da pokazujemo poniznost prema nekome ko nema nikakvu političku težinu, kao što je to slučaj sa Kukanom i Flekenštajnom, i jedina smo stranka u Srbiji koja nikada nije primala diktate iz inostranstva.

Poslanici Srpske radikalne stranke od početka ovog saziva Narodne skupštine upozoravaju na anomalije postojećeg Poslovnika i na obavezu da svaki saziv mora doneti svoj poslovnik. Svi su ćutali na primedbe radikala, a sada reaguju i primaju sugestije i naloge od bivših poslanika koji nemaju nikakav značaj u političkom životu.

Komentari

0 KOMENTARA