Redovna godišnja skupština opštinskog odbora SRS Apatin

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin je 15. septembra održao redovnu 23. godišnju skupštinu opštinskog odbora.

Predsednik opštinskog odbora Aleksandar Smiljanić je u okviru dnevnog reda podneo skupštini izveštaj o radu u prošloj godini, kao i plan rada za naredni period.

Na skupštini je još jednom prikazano veliko jedinstvo i dobra organizacija opštinskog odbora, kao i spremnost i odlučnost da se u narednom periodu još intenzivnije nastavi sa stranačkim aktivnostima, u cilju promovisanja stranke i borbe za interese svih građana.

Smiljanić je u okviru izveštaja o radu govorio o aktivnostima stranke u proteklom periodu, kao i o delovanju srpskih radikala u lokalnom i pokrajinskom parlamentu.

U narednom periodu prioritet opštinskog odbora biće organizaciono jačanje stranke i rad na terenu, kako bi spremno dočekali lokalne i pokrajinske izbore 2024. godine, kao i izvesne vanredne parlamentarne izbore.

Izveštaj o radu odbora i plan rada za naredni period delegati su jednoglasno prihvatili.

Izabrani su novi članovi opštinskog odbora na mandatni period od godinu dana, koji su tom prilikom položili svečanu zakletvu.

Skupštini su prisustvovali predsednik okružnog odbora stranke Milan Ćuk, Vanja Božić, potpredsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke i dr Marina Nedeljković, član predsedničkog kolegijuma i poslanik u Skupštini AP Vojvodine.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM