Ribnički azil pakao za pse, ali i sve građane Kraljeva!

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Kraljevu upozorava javnost i gradsku vlast da se iz prihvatilišta za napuštene pse u naselju Ribnica već godinama šire nesnosan smrad i buka. Prema našim saznanjima, u prihvatilištu ima između 30 i 40 pasa koji se drže u neadekvatnim uslovima, nedostojnim živog bića.

– Psi koji su smešteni u ovom azilu ostavljeni su bez nadzora, o čemu su nas obavestili stanovnici obližnjih kuća, koji se već godinama žale i pišu peticije nadležnim organima da se ovaj problem konačno reši. Na osnovu prijave stanara Republičkoj veterinarskoj inspekciji, mi srpski radikali predlažemo da se ovaj nehumani azil izmesti na odgovarajuću lokaciju, jer je potpuno nedopustivo da se ovakve stvari dešavaju u 21. veku, u drugoj gradskoj zoni. Usled neadekvatne brige nadležnih gradskih službi, iz azila se širi nesnosan smrad, a lavež pasa ne dozvoljava obližnjim stanarima da sklope oka tokom noći – upozorila je Violeta Petrović, sekretar Rasinskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Srpska radikalna stranka predlaže gradskoj vlasti u Kraljevu da pod hitno reši ovaj gorući komunalni problem, izmesti azil na adekvatnu lokaciju, pruži potrebnu brigu napuštenim životinjama, a građane zaštiti od buke i nesnosnog smrada.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM