Šabački radikali pozivaju građane da im se pridruže u borbi protiv korupcije i kriminala

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Šabac obaveštava javnost da će se u narednom periodu redovno oglašavati putem konferencija za medije i saopštenja. Naime, nakon završenih lokalnih izbora i ponovljenih krugova glasanja, možemo da konstatujemo da srpski radikali nisu dobili dovoljan broj glasova da pređu cenzus, ali da je cilj, koji je bio već dvadeset godina pred nama, konačno ispunjen.

– Naš primarni cilj je bio da se Grad Šabac oslobodi malignog uticaja bivšeg gradonačelnika Zelenovića i da se stane na put uništavanju javnih i državnih preduzeća, korupciji, lopovluku, rođačkom i stranačkom zapošljavanju, nenamenskom trošenju budžeta itd. To je bio ključni razlog zbog kojeg smo u ponovljenim izborima podržali Srpsku naprednu stranku. Zašto je bilo važno da se vlast okupljena oko bivšeg gradonačelnika smeni? Grad Šabac, na čelu sa Zelenovićem, zabranio je promociju knjige prof. dr Vojislava Šešelja pod nazivom  „U Srebrenici nije bilo genocida”, što je nezabeleženo u 21. veku na tlu Evrope. Pored toga je evidentno da gora vlast od predhodne dosmanlijske ne može biti, a bilo je krajnje vreme da građani Šapca dobiju dugo očekivane promene – istakao je Slobodan Ranković, koji je naglasio da će se srpski radikali svim silama truditi da u narednom periodu dođe do saradnje Grada Šapca i matične države Srbije.

Na konferenciji za medije, prisutnim novinarima obratili su se i Nemanja Stefanović, potpredsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Šabac i Stefan Savić, predsednik Saveta za omladinu šabačkih radikala. Oni su istakli da će zadatak Srpske radikalne stranke u Šapcu u narednom periodu biti konsolidacija mesnih odbora i ozbiljan stranački rad na pridobijanju novih članova i smipatizera.

– Gradski odbor Srpske radikalne stranke Šabac je u poslednje vreme pretrpeo kadrovske promene, sa ciljem podmlađivanja odbora i aktiviranja mladih političkih snaga. Namera nam je da pojačamo naše redove sa mladim, obrazovanim kadrovima, koji dele naše stavove i principe, patriotizam i ideologiju srpskog nacionalizma, i da na taj način odbranimo svoj grad i zemlju od negativnih uticaja koji nam se svakodnevno plasiraju sa svih strana – smatra Stefan Savić, predsednik Saveta za omladinu šabačkih radikala, dodavši da u Srpskoj radikalnoj stranci uvek ima mesta za ljude koji vole svoju zemlju, koji vole svoj grad i koji se ne plaše promena, i pored toga što će uvek ostati dosledni svojim načelima.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM