Srpska radikalna stranka nije zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u Pčinjskom okrugu

Srpska radikalna stranka nije zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u Pčinjskom okrugu. Naša je namera da u narednom periodu učinimo sve što možemo kako bi Srpsku radikalnu stranku ojačali u svim opštinama našeg okruga. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim građanima koji su glasali za našu stranku i koji nisu podlegli ucenama, pritiscima i kupovini glasova. Svima je poznato da je Vranje postalo jedan od simbola kupovine glasova na prošlim izborima.

Mi, srpski radikali, odlučili smo da se pozabavimo svim pitanjima koja su od vitalnog značaja za život stanovnika svih mesta na teritoriji našeg okruga. Naša vrata će biti otvorena svim našim sugrađanima za sve sugestije i ideje.

Pozivamo gradsku vlast u Vranju da objasni svim građanima Vranja zašto ni posle dve godine nije rekonstruisana ulica Bore Stankovića koja predstavlja jednu od tri ključne ulice u gradu. Reč je o ulici koja je dugačka samo hiljadu metara. Vlast koja nije u stanju da rekonstruiše jednu ulicu za dve godine treba da podnese ostavku, a ne da priča bajke o napretku i boljem životu. Takve brljotine su nezabeležene u civilizovanom svetu.

Normalnom čoveku je neshvatljiv i neobjašnjiv problem sa parkiranjem u Zdravstvenom centru Vranje. Gotovo 350 zaposlenih je svakodnevno prinuđeno da se snalazi kako zna i ume prilikom parkiranja zato što je upravi Zdravstvenog centra palo na pamet da uvodi ograničenje parkiranja tamo gde za tim nema nikakve potrebe.

Mi, srpski radikali, zahtevamo da se ovi problemi hitno reše, a ne da njihovo rešavanje traje godinama.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM