Sneg u januaru iznenadio naprednjačku vlast u Kraljevu! Gradski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo poručuje aktuelnoj vlasti: Naprednjaci, probudite se

Pre nekoliko dana pao je prvi veći sneg ove godine. Mi srpski radikali postavljamo pitanje naprednjačkoj vlasti da li su upoznati sa činjenicom da su kako sela na teritoriji Kraljeva, tako i grad, bili bez struje i očišćenih puteva. Pojedina sela su bila bez struje tokom cele noći i veći deo narednog dana, dok gotovo da nema ni sela, ni naselja, koja su imala očišćene i prohodne puteve. Srpski radikali pitaju naprednjačko rukovodstvo šta je sa tim javnim preduzećima kojima se naprednjačka vlast hvali i za koja preuzima sve zasluge. Mi se pitamo da li su naprednjaci i njih doveli do toga da nemaju osnovna sredstva za rad, ili smatraju da su oni odgovorni da obezbede prohodne i čiste puteve samo ukoliko nema snežnih padavina. Onda će rukovodstvo grada preuzeti sve zasluge javnih preduzeća i hvaliti se time da su im svi putevi u najboljem redu, apsolutno prohodni i da je i tokom zime saobraćaj odlično funkcionisao, što naravno nije njihova zasluga. Srpski radikali pitaju vlast u Kraljevu da li uzimaju zasluge i za to što su naši sugrađani bili bez struje čitavu noć, neki čak i naredni dan, dok povećanje iste moraju uredno da plaćaju. Da li smatraju da je i za to kriv ovaj sneg, koji je pao u januaru i izgleda mnoge iznenadio? Neki bi rekli veoma neočekivano, drugi da su mogli i da pretpostave, dok će naprednjačka vlast u Kraljevu verovatno reći da je i za ovaj sneg, koji je pao i izazvao nepogode, kriva neka prošla vlast, da oni tu ne mogu ništa i time nam još jednom pokazati da oni ne misle na svoje građane i na ljude koji su im ukazali poverenje. Nažalost ili na sreću, prosudite sami – istakli su u Gradskom odboru Srpske radikalne stranke Kraljevo.

Za razliku od naprednjačke vlasti, srpski radikali brinu o svojim sugrađanima i nastojaće da i u narednoj godini rade u njihovom interesu.

– Apelujemo na vlast u Kraljevu da počne bar da razmišlja u tom pravcu i da građanima omogući bar osnovne uslove za život, na koje svi imamo pravo. Ukoliko stanovnici Kraljeva mogu uredno da plaćaju račune električne energije, čak i njeno poskupljenje, očekuju i da je imaju, bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove. Naprednjačkoj vlasti želimo da u ovoj godini nauče da imaju više odgovornosti i više osećaja za naše građane.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM