Srbija ne sme dozvoliti novi 17. mart na KiM

Srpska radikalna stranka zahteva od Vlade Republike Srbije da inicira povratak pregovora između Beograda i Prištine iz Evropske unije u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Svedoci smo da se maltretiranje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji dešava svakodnevno i da sve aktivnosti Aljbina Kurtija i tzv. kosovske vlade imaju podršku Evropske unije, NATO-a i Sjedinjenih Američkih Država, a sa ciljem da se izvrši novi progon srpskog naroda sa Kosova i Metohije.

Srpska radikalna stranka smatra da bi pregovarački okvir trebalo vratiti u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija kako bismo uveli u pregovore i srpske saveznike – Rusku Federaciju i Narodnu Republiku Kinu, velike sile koje poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije, Rezoluciju SBUN 1244 i ne odobravaju najnovije terorističke akte secesionističkih prištinskih vlasti.

Republika Srbija ima obavezu da učini sve kako bi zaštitila srpski narod na Kosovu i Metohiji, da obezbedi poštovanje prava Srba na Kosovu i Metohiji i da ne dozvoli da se Srbima desi još jedan 17. mart.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM