Srpski radikali oštri kritičari nove vlasti u Kruševcu!

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Kruševac obaveštava javnost da će u narednom periodu, iako bez odbornika u lokalnom parlamentu, Srpska radikalna stranka delovati kao jedina prava i iskrena opoziciona partija.

„Ispred Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Kruševcu obaveštavam vas da ćemo se svim snagama i silama boriti za interese naših sugrađana i da ćemo uzdignute glave nastaviti našu političku borbu. Svakodnevno ćemo pratiti rad lokalne vlasti, svako novo kadrovsko rešenje i odluku koja se usvoji od strane lokalnog parlamenta. Svaku odluku koja ne bude u skladu sa interesima Kruševljana oštro ćemo kritikovati na redovnim konferencijama za medije i u javnosti“, istakao je Dejan Marinković, predsednik Rasinskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Srpska radikalna stranka podseća da od 70 odbornika koji učestvuju u radu lokalnog parlamenta, 66 odbornika čine vladajuću većinu i da je jasno kao dan da će u Kruševcu jedina prava opozicija biti Srpska radikalna stranka.

„Bez obzira na to što trenutno nemamo naše predstavnike u lokalnom parlamentu, mi ćemo naći načine da održimo kontinuitet u kontaktu sa građanima kroz različite akcije koje ćemo sprovoditi i kroz održavanje redovnih konferencija za novinare sa kojih će se, kao i do sada, čuti problemi naših građana“, rekao je Marinković.

Srpski radikali smatraju da vladajuća većina u Kruševcu konačno mora da obrati pažnju na stanovnike seoskih sredina, koje su do sada bile potpuno zapostavljene i zanemarene od strane gradskih čelnika.

„Zahtevamo da se u narednom periodu izdvoje daleko veća sredstva za rekonstrukciju i izgradnju infrastrukture i potrebnih objekata u selima. Nedopustivo je da u 21. veku postoje naselja bez uslova za zadovoljavanje osnovnih civilizacijskih potreba i da gradski čelnici žmure na probleme sa kojima se naša sela suočavaju. To se pod hitno mora promeniti“, zaključio je predsednik Rasinskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER