Srpski radikali podržali Milorada Dodika, Željku Cvijanović i koaliciju oko SNSD

Jedan od četiri najznačajnija cilja srpskog naroda je očuvanje Republike Srpske protiv koje koje su se zaverili svi neprijatelji srpskih nacionalnih interesa u svetu, ali i izdajnici srpskog naroda u Republici Srpskoj koji su se kandidovali za najznačajnije funkcije na izborima zakazanim za 4. oktobar 2022. godine.

Srpska radikalna stranka poziva sve Srbe u Republici Srpskoj i one sa pravom glasa u Srbiji da na ovim izborima podrže Milorada Dodika za predsednika Republike Srpske, Željku Cvijanović za srpskog člana Predsedništva i da na parlamentarnim izborima glasaju za koaliciju okupljenu oko Saveza nezavisnih socijaldemokrata – SNSD.

U ovim teškim trenucima za srpski narod potrebno je da, više nego ikada, budemo jedinstveni i da u nedelju u Republici Srpskoj pokažemo to jedinstvo glasanjem za patriote koji su pokazali da su spremni da sačuvaju Republiku Srpsku.

Srpski radikali smatraju da svi Srbi treba da se pridruže podršci koju je Miloradu Dodiku nedvosmisleno pružio predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

Komentari

0 KOMENTARA