U službi građana kojima je pomoć neophodna

Zbog intenziviranja pandemije izazvane virusom COVID 19 u čitavom Pomoravskom okrugu, te zbog činjenice da dolazi do zaražavanja čitavih porodica, Pomoravski okružni odbor Srpske radikalne stranke doneo je odluku da svi opštinski odbori u ovom okrugu započnu akciju neprestanog kontaktiranja, pre svega članova i simpatizera Srpske radikalne stranke, čije podatke imamo u registru članstva, kako bi u slučaju oboljevanja i izolacije naši aktivisti bili na raspolaganju ugroženim porodicama kada su u pitanju nabavka namirnica i ostalih potrepština za koliko- toliko normalan život obolelih.

Ujedno pozivamo i ostale građane koji žive u opštinama Pomoravskog okruga, zaražene ovim opakim virusom, kojima je potrebna pomoć naših aktivista, da nas kontaktiraju. Brojevi telefona za kontakt će biti objavljeni na Fejsbuk stranicama opštinskih odbora Srpske radikalne stranke u Jagodini, Paraćinu, Svilajncu, Despotovcu i Ćupriji.

Naše sugrađane molimo da se u narednom periodu pridržavaju propisanih antiepidemijskih mera, te da vode računa kako o svom, tako i o tuđem zdravlju.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM