Velibor Rađenović novi v. d. predsednika Severnobačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke

Izvršni odbor Srpske radikalne stranke jednoglasno je imenovao tridesetjednogodišnjeg Velibora Rađenovića na mesto predsednika Severnobačkog okružnog odbora. Velibor Rađenović je dugogodišnji član Srpske radikalne stranke iz Krivaje i po zanimanju je srednjoškolski nastavnik i apsolvent Poljoprivrednog fakulteta. 

– Srpsku radikalnu stranku doživljavam kao jedinu istinski doslednu političku partiju, koja više od trideset godina nije menjala svoj pravac, politički program i ideologiju. Zajedno sa našim timom ljudi i saradnicima u Severnobačkom okružnom odboru daću sve od sebe da na vreme ispunimo sve stranačke obaveze i povratimo parlamentarni status u Narednoj skupštini Republike Srbije. Prioritet nam je podizanje i jačanje svih opštinskih odbora na teritoriji Severnobačkog okruga, omasovljavanje baze članstva i završetak prikupljanja peticije protiv gej brakova – istakao je Velibor Rađenović.

Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da dosadašnji predsednik Severnobačkog okružnog odbora Bora Drakulović ostaje član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke i svoj doprinos jačanju stranačke organizacije u narednom periodu pružiće sa ove funkcije. 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM