Vlast nema rešenje za parking mesta u Beogradu, srpski radikali imaju rešenje

Godinama unazad mi, srpski radikali,upozoravamo javnost na bahato ponašanje čelnika gradskog režima i na njihovu nesposobnost da se uhvate u koštac s nagomilanim problemima koji tište našu prestonicu rekao je Vojin Karastojanović, potpredsednik Opštinskog odbora Zvezdara i član Beogradskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Gužve u saobraćaju i problem sa parkiranjem vozila u Beogradu su problemi s kojima se beograđani svakodnevno susreću. Ove probleme nisu pokušali da reše ni ranije đilasovci, ni danasnaprednjaci.Što je još važnije, čelnici gradske vlasti o ovim problemima uopšte ne govore u javnosti. Valjda misle da ako ćute, problem ni ne postoji.

– Lepo je što se Beograd gradi, ali nije dobro što se to radi stihijski. Investitori dobijaju dozvole za izgradnju stambenih zgrada i uglavnom celu površinu placa pokriju zgradom, a nikoga nije briga kako će se rešiti problem parkiranja vozila budućih vlasnika stanova u tim zgradama – istakao je Karastojanović.

Nebrigom vlasti problemi u saobraćaju se gomilaju i svaki dan su sve uočljiviji, a srpski radikali smatraju da se ovi problemi ne mogu rešiti kažnjavanjem vlasnika vozila, već ozbiljnim pristupom rešavanju ovog problema.

Karastojanović je pozvao čelnike režima da naprave studiju izvodljivosti, na strateškom nivou, razvoja saobraćajne infrastrukture, koja će pratiti sve relevantnepodatke razvoja i širenja našeg grada, a sve u cilju suzbijanja problema velikih gužvi u saobraćaju i nedovoljnog broja parking mesta.

https://www.youtube.com/watch?v=v9uI3N3fXt0

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM