Zapad preko Kfora i prozapadne opozicije napada Srbiju

Kfor je juče, po ko zna koji put, pokazao da je njihova misija na Kosovu i Metohiji otvorena podrška šiptarskim separatistima-teroristima, u skladu sa politikom velikih zapadnih sila i Sjedinjenih Američkih Država prema našoj južnoj pokrajini.

Ovo je kap koja je prelila čašu i Srbija mora odmah zatražiti da se pregovori o Kosovu i Metohiji vrate u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, odakle ih je izmestila tadašnja takozvana demokratska vlast.

Koliko je tadašnji režim bio zlonameran pokazuje i činjenica da i danas učestvuju u protestima koji su očigledno koordinisani sa antisrpskim događajima na Kosovu i Metohiji, sa jasnim ciljem da se u celoj Srbiji uznemiri javnost, da se izazove neka nepoželjna akcija i da Zapad „sredi“ stanje instaliranjem prozapadne opozicije na vlast.

Srpska radikalna stranka ostaje pri stavu da nam jedino Rusija može pomoći u rešavanju pitanja Kosova i Metohije i zahteva od aktuelne vlasti da ni po koju cenu ne uvede sankcije ovoj prijateljskoj državi, što je cilj prozapadnih stranaka, s ciljem da se još više pogoršaju uslovi života Srba na Kosovu i Metohiji.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM