Dr Vojislav Šešelj delio svoje knjige u Šapcu

Predsednik Srpske radikalne stranke i prvi na listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, prof. dr Vojislav Šešelj, danas je u okviru predizborne kampanje u Šapcu narodu delio svoje knjige.

Prof. dr Vojislav Šešelj: Srpska radikalna stranka je u završnici predizborne kampanje. Videli ste, mi nemamo novca za neku skupocenu kampanju, nemamo za emitovanje televizijskih spotova. Jedan sekund na tim televizijama sa nacionalnom frekvencijom je od osamdeset do sto pedeset evra, jedan samo sekund. Prema tome, mi smo odlučili da kampanja bude skromna, a efikasna. Držimo veliki broj tribina po raznim mestima u Srbiji, tu idu naši stranački funkcioneri. Ja pokušavam što više emisija da dobijem na raznim televizijama u Beogradu i odlučili smo u kampanji da podelimo dvadeset hiljada mojih knjiga narodu besplatno. Većina tih knjiga je podeljena. To je, zapravo, nastavak naše velike akcije u protekle dve godine, kada smo podelili ukupno sto dvadeset hiljada knjiga. Sada će to biti blizu sto pedeset hiljada, kada ovu podelu završimo.

Ovde je počela podela jutros i išla je lepo dok nas ova kiša nije zahvatila. Nadamo se da će kiša prestati, da neće celi dan padati, pa ćemo nastaviti sa podelom, da će se narod opet pojaviti na pijaci kada kiša prestane. A među ovim knjigama su i knjige koje traži Haški tribunal, koje bi da zapleni i da ih onda spali, a protiv mene je opet podignuta optužnica za nepoštovanje suda. Tri puta sam ranije bio osuđivan, sada, četvrti put, žele i protiv četvorice mojih najbližih saradnika. Međutim, ovo je bio naš najbolji način, da nam knjige čuva srpski narod, jer ne mogu oni ići od kuće do kuće i pleniti knjige radi spaljivanja. To je apsolutno nemoguće. A narod zna da će cena, odnosno vrednost ovih knjiga biti sve veća u budućnosti. Ja kroz njih čuvam taj haški, sudski materijal. Objavljujem sva dokumenta iz mog haškog dosijea, a tu ima svega i svačega, i tajnih dokumenata i podataka o lažnim zaštićenim svedocima.

Novinar: Imate li neku poruku za Šapčane?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Za Šapčane imam poruku da glasaju za srpske radikale, jer u tom slučaju sigurno se neće pokajati. Mi smo i učestvovali ranije u akciji obaranja Nebojše Zelenovića, koji je ojadio Šabac. Pokradeno je bilo negde oko pet miliona evra iz budžeta, budžetskih para. Vodio se sudski postupak i onda je vlast dozvolila da to zastari. Da smo mi bili na vlasti, to ne bi zastarilo. Drugo, Nebojša Zelenović je jedan od istaknutih izdajnika srpskog naroda. On tvrdi da je u Srebrenici bio genocid, a mi kada dođemo na vlast, ko javno kaže da je u Srebrenici bio genocid, dobiće dvadeset godina zatvora.

Novinar: To je to?

Prof. dr Vojislav Šešelj: To je to.

Novinar: Hvala vam.

Prof. dr Vojislav Šešelj: Hvala vama.

Link ka videu

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM