Nesposobna i bahata Mirovićeva vlada!

„Srpska radikalna stranka je mišljenja da je na čelu AP Vojvodine nesposobna, nezainteresovana, bahata i raskalašna naprednjačka vlast, koja se više od godinu dana bavi besmislicama i sama sobom i koja nije u stanju da reši ni jedan od gorućih problema u severnoj srpskoj Pokrajini. Tamo gde je stao Bojan Pajtić, nastavio je Igor Mirović. Mirovićeva vlada nije ispunila ni jedno predizborno obećanje, vodi katastrofalnu kadrovsku politiku i presipa „iz šupljeg u prazno“. Naprednjačka pokrajinska vlast vodi politiku kontinuiteta sa onim što su radile dosmanlije, a to je siguran put u propast.“ – izjavio je na današnjoj konferenciji za medije Đurađ Jakšić, predsednik Poslaničke grupe „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ u Skupštini AP Vojvodine.

Srpski radikali ističu da se, po prvi put u istoriji Skupštine AP Vojvodine, dešava da, u razmaku od svega dva meseca, na dve uzastopne sednice, se usvaja rebalans budžeta AP Vojvodine.

„Naprednjačka vlast u Vojvodini nema plan, program i viziju razvoja, niti zna da prepozna i odredi šta su prioriteti u Pokrajini. Zbog lošeg planiranja imamo nesvakidašnju situaciju, da se u razmaku od samo dva meseca ponovo predlaže rebalans budžeta. Srpska radikalna stranka je mišljenja da najavljeni rebalans budžeta i uvećanje sredstava od nepunih 2%, neće suštiski promeniti sumornu stvarnost u AP Vojvodini.“ – napomenuo je Jakšić.

Srpska radikalna stranka podseća javnost da je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, gromoglasno najavljivao investicioni bum 2017. godine u Pokrajini, ali od investicionog buma nema ništa. Najveće investicije naprednjačke vlasti u Vojvodini u poslednjih godinu dana su kupovina luksuznih automobila, uređenje sopstvenih kabineta, separea, bifea i kupatila, kao i uređenje vila po Fruškoj Gori.

„Srpska radikalna stranka zahteva od pokrajinske vlasti da prekine da se bavi besmislicama i da hitno, u saradnji sa Ministarstvom za poljoprivredu, sve svoje snage i kapacitete usmeri na pomoć poljoprivrednicima, kako bi se donekle sanirale katastrofalne posledice suše.“ – zaključio je Đurađ Jakšić.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM