Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Bečej održao radni sastanak!

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Bečej održao je radni sastanak rukovodstva i članova opštinskog odbora, kako bi se rezimirali dosadašnji učinci, te utvrdio plan rada i aktivnosti Srpske radikalne stranke u opštini Bečej u narednom periodu.

U punim stranačkim prostorijama, sastankom je predsedavao potpredsednik opštinskog odbora Bečej Danijel Barna, koji je obavestio članove o dosadašnjim aktivnostima i ukratko izneo plan rada za naredni period.

„Srpska radikalna stranka u opštini Bečej nastaviće sa kontinuiranim radom i ispunjavanjem obaveza koje joj budu dodeljivali viši stranački organi, te se nadam da ćemo svi zajedno doprineti promociji imena i programa Srpske radikalne stranke u Bečeju. Očekujem punu podršku svih Vas prisutnih, kako bi u narednom periodu što energičnije i snažnije delovali kao pravi korektivni faktor u našoj opštini, što građani i očekuju od nas srpskih radikala“ – istakao je Barna.

Sastanku su prisustvovali i sekretar južno-bačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke Ljubomir Jokić i odbornik u Skupštini Grada Novog Sada Marina Nedeljković, koji su istakli da opštinski odbor Srpske radikalne stranke Bečej u svakom trenutku može da računa na podršku viših stranačkih organa, te da stranka polaže mnogo poverenja i očekivanja u rad opštinskog odbora Bečej.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM