Prigradska naselja zaslužuju jednak tretman!

Srpska radikalna stranka podseća javnost da je nedopustivo da građani pojedinih delova grada Novoga Sada, u 21. veku, i dalje žive bez osnovnih civilizacijskih potreba i uređene komunalne infrastrukture, predškolskih i školskih objekata i usluga efikasnog i brzog javnog prevoza na teritorijama određenih mesnih zajednica, po pravilu prigradskih.

„Od izbora do izbora, a naročito u poslednjih nekoliko godina, umesto konkretnih i blagovremenih rešenja njihovih svakodnevnih problema, građanima se po pravilu nude isključivo lažna obećanja, koja za cilj imaju pobedu određenog kandidata na izborima za mesne zajednice i ništa više. Mi srpski radikali apelujemo da se pod hitno prekine sa ovakvom praksom i da se u najskorijem vremenskom periodu pristupi rešavanju višedecenijskih problema sugrađana prigradskih naselja na teritoriji grada Novoga Sada“ – istakao je Vanja Božić, odbornik Srpske radikalne stranke u Skupštini Grada Novoga Sada.

Božić je istakao da građani naselja Gornje livade, koje pripada Mesnoj zajednici „Klisa“, već više od 25 godina čekaju na početak sređivanja i komunalnog opremanja ovog dela grada, ali i da apeluju na nadležne organe da se na teritoriji ove mesne zajednice otvori još jedna predškolska ustanova, kako bi se konačno obezbedili uslovi pohađanja predškolskih programa za svu decu koja žive na teritoriji ove mesne zajednice.

Srpska radikalna stranka smatra da je, pored rešavanja navedenih problema žitelja naselja Klise, pravo vreme da se na njenoj teritoriji formira i nova mesna zajednica koja bi obuhvatala prostor naselja Gornje livade, koja bi u saradnji sa već postojećom Mesnom zajednicom „Klisa“ lakše i funkcionalnije rešavala ogromne probleme žitelja ovog dela grada.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM