Председник Српске радикалне странке и први на листи "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка" проф. др Војислав Шешељ у недељу, 10. децембра од 18:00 часова гостује у емисији "Живот као такав" на Информер ТВ.

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке и кадидат за народног посланика Миљан Дамјановић у недељу, 10. децембра од 20:00 часова гостује у емисији "Дебата - републички избори" на РТВ 1.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке и кандидат за народног посланика Александар Шешељ у недељу, 10. децембра од 19:45 гостује у емисији "Актуелности" на Хепи ТВ.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у суботу, 9. децембра од 21:10 гостује на телевизији Belle Amie у емисији "Избори 2023".

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке Вјерица Радета у петак, 8. децембра од 17:00 часова гостује у емисији Реч на реч на Радио Београд.

опширније

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ у петак, 8. децембра с почетком у 9:00 гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи. Водитељ: Круна Уна Митровић

опширније

Председник Извршног одбора Српске радикалне странке Ђурађ Јакшић гостује вечерас, 6. децембра у емисији "Дебата - избори" на телевизији Н1 од 21:00.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у суботу, 2. децембра од 9.30 гостује на Прва ТВ у емсији "Јутро".

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ вечерас, 2. децембра од 19.15 гостује у емисији "Усијање" на Курир ТВ.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ гостује данас, 30. новембра на Информер ТВ у емисији "Тема дана" с почетком у 21.30 часова.

опширније

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ