Др Шешељ: Ђукановић се понаша као Чаушеску пред пад, боље да бежи из Црне Горе

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ рекао је данас на конференцији за новинаре, поводом навода о распоређивању оклопних возила у градовима Црне Горе, да се председник те земље Мило Ђукановић понаша попут румунског председника Чаушескуа пред сами пад и да би му било боље да бежи из Црне Горе како би се све завршило без крвопролића.

„Српска радикална странка енергично подржава Србе у Црној Гори и остале грађане те земље који се супротстављају тиранији и диктаторском режиму криминала, мафијашког безакоња и самовољеМила Ђукановића, истакао је др Шешељ и додао: „Режим је у очајном стању, а све више људи, који су били запослени у државним структурама, напушта режим, чланови напуштају Демократску партију социјалиста јер већина људи неће против сопственог народа. Ђукановић је изгубио све компасе и доводи оклопна возила у Подгорицу. Не може се с тим против сопственог народа и боље му је да бежи што пре и што даље из Црне Горе, да не изазива народ и да се све заврши без крвопролића, казао је лидер радикала новинарима у Скупштини Србије.

„Тиранија се мора једног дана окончати. Његова тиранија не траје пуних 30 година, није он од самог почетка био тиранин, али у тиранију га је одвукао шверц цигарета, шверц нафте, шверц дроге и многе друге мафијашке криминалне радње. Човек кад се једном у то упусти – томе нема краја. А да би се из тога истргао, мора дићи руке од свега. Не може он остати, не може га нико замислити као мирног грађанина и пензионера у Црној Гори. Он је толико зла нанео сопственом народу, сопственим грађанима да једноставно мора тражити уточиште“, закључио је др Шешељи још једном нагласио да је реакција Владе Србије на дешавања у Црној Гори морала бити много оштрија:

Требало је покренути иницијативе пред релевантним међународним институцијама да се заштити српски народ у Црној Гори. То није мањина, то је аутохтони народ коме треба дати и конститутивна права“.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР