Господо напредњаци, стисните петљу и усвојите предлог радикала да Градски трг у Ваљеву понесе име Миленка Павловића!

Oпштински одбор Српске радикалне странке Ваљево је почетком фебруара 2021. године поднео захтев за преименовање Градског трга у Ваљеву, како би он понео име нашег ваздухопловног великана Миленка Павловића. До данашњег дана, а у међувремену су одржане две скупштинске седнице, овај предлог ваљевских радикала се није нашао на дневном реду ниједне од њих. Иако је предлог прихватила Комисија за именовање тргова и улица Града Ваљева, иако је предлог размотрен и одобрен у Министарству за државну управу и локалну самоуправу Републике Србије, владајућа већина се још увек није осмелила да га усвоји. Само два могућа закључка се намећу: спори су и неспособни или градску власт жуља то што су овај предлог иницирали српски радикали.

„Да бисмо се информисали о тачкама дневног реда на две мартовске скупштинске седнице, данима смо покушавали да контактирамо председницу Скупштине која понекада сврати у зграду општине и на крају смо добили информацију да она „мисли“ да преименовање Трга неће бити на дневном реду. Она „мисли“ и за то добија 80.000 динара“, изјавила је Жељка Милићевић, председник Oпштинског одбора Српске радикалне странке Ваљево, истичући велику срамоту актуелне ваљевске власти.

Oпштински одбор Српске радикалне странке Ваљево упозорава све одговорне и надлежне инстанце у Ваљеву да од предлога да Градски трг понесе име пилота Миленка Павловића неће одустати и да ће се за то борити свим расположивим легалним средствима.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ