Господо напредњаци, зашто не решавате проблеме у селу Ћуковац?

Градски одбор Српске радикалне странке у Врању позива напредњачку власт у Врању да под хитно уклони репетитор са објекта који је некада коришћен као канцеларија Месне заједнице Ћуковац. Поменути репетитор тренутно представља опасност по живот пролазника зато што се налази поред главног пута у Ћуковцу, капеле и месног гробља. Напомињемо вам да се репетитор одавно почео урушавати и да је само питање времена када ће угрозити нечији живот или имовину.

Такође, подсећамо вас да становници Ћуковца, од августа 2020. године, упозоравају надлежне органе на поменуту опасност. Обавестили су комуналну полицију у Врању, као и одељење МУП-а у Врању надлежно за ванредне ситуације.

Нажалост, председник МЗ Ћуковац Миодраг Ђорђевић очигледно није способан да реши овај проблем и да учини бар једно добро дело за своје суграђане. Видели смо да је под снажним притиском медија, након поплава, поправио само своју улицу. Очигледно је да не види даље од свог дворишта. У супротном, проблем са репетитором би већ био решен.

Ми, српски радикали, позивамо Миодрага Ђорђевића да поднесе оставку на дужност  председника месне заједнице, а напредњачку власт у Врању позивамо да се уозбиљи и да у градском буџету предвиди средства за решавање бројних проблема који годинама отежавају живот становника у селу Ћуковац. Бесмислено је говорити о било каквом напретку и развоју, док сви грађани немају елементарне услове за живот и опстанак на својим огњиштима.

Власт би морала да решава питање јавне расвете, водовода и неасфалтираних улица у селу Ћуковац, а не да купује скупоцене аутомобиле. Велика је срамота да власт грађанима наплаћује порезе и бројне друге дажбине, а да од тих грађана очекује да живе у условима који више подсећају на 19, а не на 21. век.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ