Иако их сами постављају, напредњаци у Краљеву не поштују ниједан термин!

Таман кад помислимо не може горе, они нас демантују. Ми српски радикали подсећамо грађане да је реконструкција aтлетског стадиона започела 8. 10. 2018. године, и да је и даље у току. За реализацију овог пројекта локална самоуправа, уз помоћ Министарства привреде, издвојила је 180.000.000 динара. Завршни рок је био 5. 4. 2019. године. Данас је 26. 3. 2021 године, а стадион је још увек закључан за грађане Краљева. За реконструкцију је у међувремену потрошено око 270.000.000. Буџет за 2021. годину предвиђа додатних 43.000.000 динара. Не касне много, година више или мање. Изгубљена међународна такмичења, грешке пројектаната, све то кошта наше грађане.

Ми се питамо шта ће то поред свега још снаћи и задесити наше суграђане од стране актуелне власти. За три године нека друга, способнија власт би направила потпуно нов стадион, а не реконструисала постојећи. Нека да, али не и ова! Ми српски радикали питамо и колико ће то још коштати грађане Краљева. Изгледа да им засада само ова затварања сасвим добро иду. Затворити кафиће, књижаре, ресторане, продајне центре, стадион, затворити и становнике, забранити сваки контакт, све за наше добро. Да ли је можда за наше добро затворити и град? Да ли можемо да очекујемо да ће под паролом „За нашу децу” следеће бити да се затвори апсолутно све и сви, под обавезно не отварати ништа? Не завршавати ни посао, који је одавно требало да буде завршен, јер сада имају изговор за то? Само челницима града дозволити или препоручити да циркулишу и да се крећу, јер они то раде за наше добро? Да ли смемо да помислимо шта би и како би било да раде мало и за њихово добро? О томе можда мислити неком другом приликом.

Ми српски радикали смо ту да о свему обавестимо наше суграђане, а актуелну власт опомињемо да термине постављају они сами и да би било сасвим коректно према нашим суграђанима да бар неки термин и испоштују, оправдају поверење које су им грађани указали и не забораве да су ту где јесу само захваљујући људима који су им веровали, а да ли ће то и даље бити тако, о томе нека размисле.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ