Помоћ државе био би отпис а не одлагање дуга

Српска радикална странка упозорава да Влада и председник Републике Србије обмањују јавност јефтином пропагандом и демагогијом по питању економских мера које су предузете тако што износе намештене и нерелевантне економске показатеље стања привреде у нашој земљи.

– Подаци о бруто друштвеном производу стопи незапослености уопште не одговарају стварном стању – рекао је Марко Петковић, члан Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке и председник Општинског одбора на Врачару и додао да је држава због Ковида 19 могла предузети боље и правичније мере од оних које су предузете.

Србију, као и цео свет, чека тешка јесен када је економија у питању и држава мора бити спремна за то у финансијском и организационом смислу.

– Уколико је искрена намера надлежних државних органа да помогну привреди, пре свега малим и средњим предузећима да што безболније превазиђу проблеме изазване Корона вирусом, потребно је да се најугроженијим привредним субјектима отпишу, а не само одложе приспеле обавезе – нагласио је Петковић и закључио да је Српска радикална странка и раније износила конкретна решења која су, као и увек, у најбољем интересу и привреде и запослених.

https://www.youtube.com/watch?v=NFQ-cZy2JMw

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ