Afera "vanbračno dete" trese Srbiju!

Funkcionerka SRS Nataša Jovanović  iznela je za kurir nove detalje  u vezi sa aferom „vanbračno dete“ koja trese Srbiju  i tvrdnjom lidera radikala Vojislava Šešelja da predsednik države Tomislav Nikolić ima ćerku iz veze sa Holanđankom Elizabet Farel.

Ona kaže da joj je lično Nikolić pokazivao poruke Farelove u kojima mu je pisala da je trudna. Smerna žena

Jovanovićeva za naš list kaže da je imala prilike dva puta da je sretne, a oba puta joj je taj zadatak poverio Tomislav Nikolić.

  • Prvi put je to bilo negde 2003. Ili 2004.  Godine. Bila je naš gost. Po mojoj proceni, desetak godina je mlađa od mene. Provela sam je kroz Skupštinu, pokazivala joj grad. Na mene je ostavila utisak smerne osobe. Posle nekoliko meseci pozvao me je Nikolić usplahireno i rekao: „ Ova Elizabeta koja je bila tu, hoće da se vidi sa mnom, kaže da ima problem na granici. „ Poslao me je da odem na aerodrom i rešim tu situaciju.  Otišla sam na aerodrom sa Igorom Bečićem. On je vozio. Došao je načelnik policije, predstavila sam se, on me je odveo do nje. Bila je sva usplahirena i govorila je kako nije kriva i da ne zna zašto su je zadržali. Pitala je sve vreme gde je Nikolić i govorila da mora da se vidi sa njim. Vraćena je u Holandiju posle tri dana zadržavanja  u ektradicionom  pritvoru na aerodromu. Nikolić mi je ispričao da mu šalje poruke  u kojima ga obaveštava da je u drugom stanju. Mislim da je tu bila i Gordana Pop Lazić- uverava Jovanovićeva. Bivši radikal, a sadašnji potpredsednik Skupštine Igor Bečić juče je uporno izbegavao da se javi novinarima Kurira. I brojevi Gordane Pop Lazić ostali su nedostupni.

Muk u Predsedništvu

Niko iz Predsedništva juče nije želeo da komentariše navode Vojislava Šešelja.  S druge strane, analitičar Dušan Janjić kaže da mediji imaju pravo da pišu o stvarima iz privatnog života političara, ali i da je predsednik morao da se zbog svega što se pojavilo u medijima oglasi.

  • Prvo, jer upravo on u svoj rad uključuje i celu svoju porodicu, kroz koju promoviše porodične vrednosti. On nije učinio krivično delo, ali ako je ovo tačno uradio je nemoralnu stvar. Otvaranje sličnih afera u demokratskom svetu je normalna stvar i to jeste zadatak medija. Nismo mi Severna Koreja. A svaki političar treba da bude svestan  da javnost ima pravo da zna sve o njima. Ako nije tačno, najnormalnija stvar je da se dostave dokazi – naglasio je Janjić, dok Marko Nicović smatra da ovakve stvari moraju da se ispitaju do kraja, jer u suprotnom mogu da budu predmet ucena iz raznoraznih političkih razloga.

Šešelj otvorio aferu

Inače, Šešelj je, između ostalog, izjavio da prema Nikoliću oseća mržnju i tvrdio da ima dokaze o njegovom vanbračnom detetu s Holanđankom koja je bila prijatelj radikala.

natasa

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER