Dosledno! Srpski radikali predali izbornu listu za pokrajinske izbore!

Srpska radikalna stranka predala je u utorak, 10. marta 2020. godine, izbornu listu sa 120 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, podržanu od strane 6285 birača. Izborna lista nosi naziv „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, a nosilac liste je predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj. U kampanju za pokrajinske izbore srpski radikali idu sa sloganom - „DOSLEDNO“.

„Zašto smo se opredelili za ovaj slogan?! Zato što su doslednost, principijelnost, nepokolebljivost, poštenje i znanje u genetskom kodu i ličnoj karti Srpske radikalne stranke, od osnivanja do danas. To je znak raspoznavanja srpskih radikala. Srpska radikalna stranka zna šta su problemi i prioriteti u Vojvodini i ukoliko nam građani ukažu poverenje svim raspoloživim sredstvima borićemo se za kvalitetniji život u svim delovima severne srpske pokrajine.“ – izjavio je Đurađ Jakšić, prvi na listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ za pokrajinske izbore.

„Za razliku od većeg dela političke konkurencije, čija je ključna argumentacija prljav novac za kupovinu glasova i paketi jednokratne pomoći, najveći adut nas srpskih radikala u izbornoj kampanji, pored konkretnog programa za brži i energičniji razvoj Pokrajine, biće ljudi. Koji su to ljudi? Oni koji građane nikada nisu prevarili, koji su pokazali da su stručni, iza kojih nema ni jedne kriminalne afere i koji su spremni da se žrtvuju za ideju. Na našoj listi je veliki broj novih, mladih i obrazovanih ljudi, koje želimo da afirmišemo kroz nastupe u Skupštini AP Vojvodine i odgovorne pozicije u izvršnoj vlasti. Pozivam ljude da izađu na izbore 26. aprila i da svoje poverenje ukažu onima koji ih nikada nisu izneverili, a to su srpski radikali“ – zaključio je Jakšić. 

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM