Dr Šešelj delio knjige u Novom Sadu: SRS kremen kamen borbe za interese Srbije

Predsednik Srpske radikalne stranke i nosilac liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”,prof. dr Vojislav Šešelj, danas je narodu Novog Sada delio najnovija izdanja svojih i knjiga drugih autora iz Srpske radikalne stranke.

Prof. dr Vojislav Šešelj:U sklopu predizborne kampanje, mi srpski radikali, danas u Novom Sadu narodu besplatno delimo knjige. To su moje autorske knjige i knjige drugih autora iz Srpske radikalne stranke. Mi smo već nekoliko puta građanima Novog Sada delili naše knjige i svaki put je odziv bio izvanredan, narod je bio veoma zainteresovan. Ovoga puta to radimo u predizbornoj kampanji. Na ove izbore izlazimo na republičkom nivou kao Srpska radikalna stranka, pod brojem tri. Na pokrajinskim izborima takođe kao Srpska radikalna stranka, pod brojem tri i pozivamo sve građane da izađu na izbore, da glasaju za srpske radikale. Ako nama daju svoj glas, ja im garantujem da se neće razočarati i da se neće pokajati.

Nadamo se da ćemo imati solidan rezultat. Naravno, ne očekujemo baš da pobedimo. Rano je još, još stranka nije toliko ojačala. Međutim, očekujemo solidan rezultat, da ćemo imati brojne poslaničke grupe i u republičkoj i u pokrajinskoj skupštini i kao do sada, zastupati politiku Srpske radikalne stranke, kritikovati vlast kad god vrši neke loše radnje ili povlači loše poteze, ali biti kremen kamen kada se brane interesi Srbije, kada se brani Kosovo i Metohija, kada se brani Republika Srpska i kada se ne prihvata zavođenje sankcija bratskoj Rusiji.

Naša parola na ovim izborima, osnovna parola je „Otadžbina Srbija, majka Rusija, „Srbiju u BRIKS.

Link ka videu

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM