Gospodo naprednjaci, stisnite petlju i usvojite predlog radikala da Gradski trg u Valjevu ponese ime Milenka Pavlovića!

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Valjevo je početkom februara 2021. godine podneo zahtev za preimenovanje Gradskog trga u Valjevu, kako bi on poneo ime našeg vazduhoplovnog velikana Milenka Pavlovića. Do današnjeg dana, a u međuvremenu su održane dve skupštinske sednice, ovaj predlog valjevskih radikala se nije našao na dnevnom redu nijedne od njih. Iako je predlog prihvatila Komisija za imenovanje trgova i ulica Grada Valjeva, iako je predlog razmotren i odobren u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Republike Srbije, vladajuća većina se još uvek nije osmelila da ga usvoji. Samo dva moguća zaključka se nameću: spori su i nesposobni ili gradsku vlast žulja to što su ovaj predlog inicirali srpski radikali.

„Da bismo se informisali o tačkama dnevnog reda na dve martovske skupštinske sednice, danima smo pokušavali da kontaktiramo predsednicu Skupštine koja ponekada svrati u zgradu opštine i na kraju smo dobili informaciju da ona „misli“ da preimenovanje Trga neće biti na dnevnom redu. Ona „misli“ i za to dobija 80.000 dinara“, izjavila je Željka Milićević, predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Valjevo, ističući veliku sramotu aktuelne valjevske vlasti.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Valjevo upozorava sve odgovorne i nadležne instance u Valjevu da od predloga da Gradski trg ponese ime pilota Milenka Pavlovića neće odustati i da će se za to boriti svim raspoloživim legalnim sredstvima.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM