Iako ih sami postavljaju, naprednjaci u Kraljevu ne poštuju nijedan termin!

Taman kad pomislimo ne može gore, oni nas demantuju. Mi srpski radikali podsećamo građane da je rekonstrukcija atletskog stadiona započela 8. 10. 2018. godine, i da je i dalje u toku. Za realizaciju ovog projekta lokalna samouprava, uz pomoć Ministarstva privrede, izdvojila je 180.000.000 dinara. Završni rok je bio 5. 4. 2019. godine. Danas je 26. 3. 2021 godine, a stadion je još uvek zaključan za građane Kraljeva. Za rekonstrukciju je u međuvremenu potrošeno oko 270.000.000. Budžet za 2021. godinu predviđa dodatnih 43.000.000 dinara. Ne kasne mnogo, godina više ili manje. Izgubljena međunarodna takmičenja, greške projektanata, sve to košta naše građane.

Mi se pitamo šta će to pored svega još snaći i zadesiti naše sugrađane od strane aktuelne vlasti. Za tri godine neka druga, sposobnija vlast bi napravila potpuno nov stadion, a ne rekonstruisala postojeći. Neka da, ali ne i ova! Mi srpski radikali pitamo i koliko će to još koštati građane Kraljeva. Izgleda da im zasada samo ova zatvaranja sasvim dobro idu. Zatvoriti kafiće, knjižare, restorane, prodajne centre, stadion, zatvoriti i stanovnike, zabraniti svaki kontakt, sve za naše dobro. Da li je možda za naše dobro zatvoriti i grad? Da li možemo da očekujemo da će pod parolom „Za našu decu” sledeće biti da se zatvori apsolutno sve i svi, pod obavezno ne otvarati ništa? Ne završavati ni posao, koji je odavno trebalo da bude završen, jer sada imaju izgovor za to? Samo čelnicima grada dozvoliti ili preporučiti da cirkulišu i da se kreću, jer oni to rade za naše dobro? Da li smemo da pomislimo šta bi i kako bi bilo da rade malo i za njihovo dobro? O tome možda misliti nekom drugom prilikom.

Mi srpski radikali smo tu da o svemu obavestimo naše sugrađane, a aktuelnu vlast opominjemo da termine postavljaju oni sami i da bi bilo sasvim korektno prema našim sugrađanima da bar neki termin i ispoštuju, opravdaju poverenje koje su im građani ukazali i ne zaborave da su tu gde jesu samo zahvaljujući ljudima koji su im verovali, a da li će to i dalje biti tako, o tome neka razmisle.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM