Naprednjaci pišu novu istoriju! Naprednjačka vlast Nemcima poklonila deo teritorije Kraljeva!

Da, deluje kao vic, ali nažalost nije, apsolutna je istina!

Ulice u Kraljevu dobijaju nazive po stranim (nemačkim) fabrikama, koje rade u Kraljevu. Šta je sledeće? Iako su izgradnju fabrika, subvencije za svakog zaposlenog i kompletnu infrastrukturu finansirali građani Kraljeva i Srbije, a kako se čini sada ni to više nije dovoljno, došao je trenutak da jedna ulica u Kraljevu mora da ponese ime čuvene fabrike „Leoni”. U gradu u čijoj se blizini nalaze manastiri Žiča i Studenica, prekopotrebno je izgleda da bar jedna ulica ponese ime nemačke kompanije. Zarad čega i koga? – pitamo se mi, srpski radikali. Još jedna u nizu bruka i sramota ove vlasti.

Srpski radikali pitaju i da li će to promeniti nešto na bolje i olakšati život našim sugrađanima i šta je to sledeće što nas čeka. Možda da aktuelna vlast konačno prestane sa ponižavanjem ovog naroda i dozove se pameti; možda da poljoprivrednim proizvođačima obezbedi, ako već ne idealne uslove, onda koliko- toliko bolje, jer od trenutnih gori očigledno ni ne postoje; i možda da počnu da misle bar malo i na naše sugrađane. U to teško da bilo ko može da poveruje!

Otvaranje nemačke firme koja će zaposliti na hiljade radnika je u početku zvučalo obećavajuće, ali i pored subvencija koje su dobili i pored same izgradnje i zemljišta, i dalje je malo, fali još ulica! Još ulica, zasada. Sledeće što bi mogli da očekuju naši sugrađani je možda da će nam biznismeni firme „Leoni” udruženim snagama sa turskom firmom „Eurotay” i zajedno sa aktuelnom vlašću u Kraljevu naplaćivati danak u 21. veku. Ili se mozda neće udruzivati, jer onda fali još jedna ulica.

Kao što svi vidimo, ovde je sve moguće i ništa nije kako bi trebalo da bude. Mi, srpski radikali, upozoravamo naprednjačku vlast u Kraljevu da prestane da ismeva i ponižava ovaj narod, da prestane sa ovakvim sramnim odlukama i po ko zna koji put apelujemo da konačno počne da radi u korist naših građana.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM