Nenad Mitrović je zreo za političku penziju!

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke sa velikim iznenađenjem konstatuje da se narodni poslanik Nenad Mitrović probudio i da je njemu svojstvenim rečnikom odgovorio na naše saopštenje za javnost. Naime, mi, srpski radikali, zabrinuti za sudbinu srpskog naroda u Bujanovcu,oglasili smo se saopštenjem za javnost i osudili nezainteresovanost srpskih odbornika za probleme srpskih sela u opštini Bujanovac, kao i opštinsku vlast koja ne vodi računa o srpskim selima.

Na naše iznenađenje, u tekstu našeg saopštenja prepoznao se veliki ljubitelj egzotičnih destinacija i izjavio da ne želi da se valja u radikalskom blatu.

Mi, srpski radikali, podsećamo javnost da je Nenad Mitrović nekada bio član Srpske radikalne stranke i da nam je posebna čast što više nije naš član. Mi smo se njega i njemu sličnih na vreme rešili. Nama ne trebaju članovi koji se samo bore za fotelje, a ne za interese građana koji su ih birali. Nama ne treba poslanik koji ceo mandat „hrabro“ ćuti, drema po skupštinskim klupama, prima visoku platu i brine samo o sebi i svojim interesima.

Vreme i događaji su pokazali da smo mi, srpski radikali, doneli ispravnu odluku kada smo iz Srpske radikalne stranke udaljili Mitrovića i njemu slične prekaljene borce za fotelje i visoke plate.

Kada je reč o blatu, mi smo uvereni da nema dovoljno blata da bi se od pojedinih napravili političari.

Žalosno je to što je Mitrović umislio da bolje zna šta građani Bujanovca misle, kako žive i kakve probleme imaju od njih samih. Takvim svojim ponašanjem sebe je sveo na nivo vidovite Zorke, pa zna rezultate izbora koji još nisu ni raspisani. On, očigledno, samo želi da se ponovo dočepa poslaničke funkcije i visoke plate, koju ni po čemu ne zaslužuje i njega ne brine činjenica da je Srba sve manje u Bujanovcu.

Mi, srpski radikali, pozivamo sve građane Bujanovca da na sledećim izborima ne glasaju za Nenada Mitrovića, zato što je on to poverenje prokockao i posvetio se samo sebi i svojim ličnim interesima. To je jasno i „običnim“ članovima Srpske napredne stranke, koji jedva čekaju da mu vide leđa.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM