Održana godišnja skupština srpskih radikala u Novom Sadu

U prisustvu 140 delegata iz čitavog grada, u svečarskoj atmosferi Velike sale Skupštine grada Novog Sada, Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad održao je redovno zasedanje godišnje skupštine za 2021. godinu, koja je počela intoniranjem stranačke himne „Sprem’te se, sprem’te četnici“.

​Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sadpokazao je jedinstvo, snagu, pozitivnu energiju i odlučnost u nameri da sprovede programske ciljeve i načela Srpske radikalne stranke. Predsednik Gradskog odbora Đurađ Jakšićpodneo je Skupštini izveštaj o radu u prošloj godini i izneo osnovne programske ciljeve i zadatke u 2021. godini.

Namera Gradskog odbora je da se Srpska radikalna stranka dodatno osnaži u Novom Sadu, a posebna pažnja, energija i potencijali stranke, rukovodstva i naših aktivista biće usmereni na kampanju za predstojeće parlamentarne i predsedničke izbore.

„Naš strateški cilj na predstojećim izborima je povratak u republički parlament i tom cilju će biti sve podređeno. Organizovaćemo raznovrsne akcije, javne tribine, pokretati inicijative i prikupljati peticije u cilju probijanja medijske blokade i promocije Srpske radikalne stranke. Vreme i događaji su pokazali da je Srpska radikalna stranka jedina prava opozicija i alternativa naprednjačkom režimu na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou. Naša odbornička grupa ostaje najozbiljnija i najžešća opozicija gradskoj vlasti. Naš prioritetni cilj je da osnažimo Srpsku radikalnu stranku na teritoriji grada Novog Sada.  Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji” – istakao je Đurađ Jakšić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad.

​Na Skupštini je jednoglasno izabrano deset novih članova Gradskog odbora, na mandatni period od godinu dana, i oni su tom prilikom položili svečanu zakletvu. 

Predsednik Gradskog odbora SRS Novi Sad

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM