Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Nova Crnja održao godišnju skupštinu!

U svečanoj atmosferi, u prisustvu delegata i predstavnika najviših stranačkih organa, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Nova Crnja održao je redovno zasedanje godišnje skupštine.

Zasedanje je otvorio i prisutnima se prvo obratio predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Nova Crnja Nikola Radaković. On je istakao da je „izuzetno počastvovan što je Opštinski odbor Nova Crnja ispunio sve zadate obaveze i zadatke od strane viših stranačkih organa i što i ove godine imamo priliku da biramo deset novih članova Opštinskog odbora i predstavimo planove za rad u narednih godinu dana”.

– Mi srpski radikali ne odustajemo od ideologije srpskog nacionalizma. Živi smo i prkosimo svima, zato što nam je ideologija živa, zato što život ima smisla samo dok ta borba traje. Najviši stranački organi ponosni su na Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Nova Crnja i želimo im uspeh u radu i u narednom periodu, da budu i ostanu naša radikalska i domaćinska tvrđava i ponos Nove Crnje – istakla je član Predsedničkog kolegijuma Srpske radikale stranke i poslanik u Skupštini AP Vojvodine Marina Nedeljković.

Koordinator Srpske radikalne stranke za Srednji Banat i potpredsednik Izvršnog odbora Vanja Božić se zahvalio svim prisutnim delegatima i izjavio:

– Nas, srpske radikale, tek čekaju izazovi i borba za ulazak u lokalnu skupštinu, kao i očuvanje parlamentarnog statusa u Skupštini AP Vojvodine. Nikada nije bilo lako biti srpski radikal, teško je boriti se protiv paketa jednokratne pomoći, potkupljivanja članova biračkih odbora, kupovine glasova i korišćenja teških životnih uslova našeg seoskog stanovništva u AP Vojvodini za osvajanje i održanje na vlasti. Mi se svim snagama borimo za pravedniji i pošteniji život kako srpskog seljaka, tako i svih radnika i onih koji se nalaze u izuzetno teškim životnim uslovima. Nismo zaboravili običnog čoveka koji vladajućim strankama služi samo na izborni dan kao sredstvo za potkupljivanje i dobijanje vlasti – istakao je Božić i najavio da srpski radikali u Novoj Crnji već od danas kreću pripremu za predstojeće izbore.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM