Pomoć države bio bi otpis a ne odlaganje duga

Srpska radikalna stranka upozorava da Vlada i predsednik Republike Srbije obmanjuju javnost jeftinom propagandom i demagogijom po pitanju ekonomskih mera koje su preduzete tako što iznose nameštene i nerelevantne ekonomske pokazatelje stanja privrede u našoj zemlji.

– Podaci o bruto društvenom proizvodu stopi nezaposlenosti uopšte ne odgovaraju stvarnom stanju – rekao je Marko Petković, član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke i predsednik Opštinskog odbora na Vračaru i dodao da je država zbog Kovida 19 mogla preduzeti bolje i pravičnije mere od onih koje su preduzete.

Srbiju, kao i ceo svet, čeka teška jesen kada je ekonomija u pitanju i država mora biti spremna za to u finansijskom i organizacionom smislu.

– Ukoliko je iskrena namera nadležnih državnih organa da pomognu privredi, pre svega malim i srednjim preduzećima da što bezbolnije prevaziđu probleme izazvane Korona virusom, potrebno je da se najugroženijim privrednim subjektima otpišu, a ne samo odlože prispele obaveze – naglasio je Petković i zaključio da je Srpska radikalna stranka i ranije iznosila konkretna rešenja koja su, kao i uvek, u najboljem interesu i privrede i zaposlenih.

https://www.youtube.com/watch?v=NFQ-cZy2JMw

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM