Radikali pitaju, naprednjaci odgovaraju: Apatinu nisu potrebne fabrike

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Apatin,održanoj 24. septembra, odbornik Srpske radikalne stranke Milorad Mrđa je aktivno učestvovao u radu lokalnog parlamenta i ukazao na mnogobrojne probleme u radu i funkcionisanju lokalne samouprave, ukazujući na sve propuste lokalne vlasti u brojnim oblastima društvenog života.

Kao najveću zamerku izneo je indolentnost i nezainteresovanost aktuelne naprednjačke vlasti po pitanju razvoja naše opštine i činjenicu da u poslednjih 5 godina opština Apatin stagnira u gotovo svim oblastima, a pogotovo u oblasti privlačenja investicija i zapošljavanja naših građana, imajući u vidu da je istovremeno znatan broj investitora došao u susedne gradove i opštine.

Na njegovu diskusiju osvrnuo se predsednik Skupštine opštine Apatin i poverenik Srpske napredne stranke Milan Škrbić, koji je insistirao da na licu mesta odgovori odborniku Mrđi, te je izjavio da „Apatinu fabrike nisu potrebne i da je bolje da ih nemamo, s obzirom na brojne probleme koji prate dolazak investitora”.

Mi, srpski radikali, postavljamo pitanje predsedniku opštine Apatin i vladajućoj većini: Da li podržavaju ovaj stav i da li je to njihov plan i program razvoja naše opštine i način izlaska iz ozbiljne ekonomske krize u kojoj se nalazimo?

Srpska radikalna stranka će kao opoziciona politička partija nastaviti da se energično bori za interese svih građana naše opštine, a kada nam građani na izborima ukažu poverenje, borićemo se za svako radno mesto, kako bismo zaustavili evidentno propadanje opštine Apatin, uzdržavajući se od ovakvih neodgovornih izjava.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM