Šešelj pozvao na bojkot hrvatske robe!

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je za Informer.rs povodom odluke hrvatske vlade da blokira teretni saobraćaj na granici sa Srbijom, da građani naše zemlje treba da prestanu da kupuju hrvatsku robu i odlaze u njihove supermarkete kao što su Idea i Roda... Šešelj poručuje da na hrvatsku odluku da zatvori granicu sa Srbijom treba uzvratiti istom merom.

- Ne samo da bi Srbi trebalo da prestanu da odlaze u njihove prodavnice i supermarkete i da kupuju njihovu robu, već bi trebalo zabraniti uvoz hrvatske robe u Srbiju. Naši kamione koji stoje zaglavljeni na granici sa Hrvatskom treba preusmeriti na Mađarsku, jer se oni neće buniti, a zatim zabraniti prolaz hrvatskim kamionima da ulaze u Srbiju - ističe Šešelj.

Prema njegovim rečima, radikali su i ranije upozoravali da se kupuje samo roba proizvedena u Srbiji.

- Posebno smo govorili da se ne kupuje roba iz Hrvatske zbog njihovog okrutnog odnosa prema Srbima u toj zemlji, prema srpskim žrtvama, ali i zbog njihove želje da zločinca Alojzija Stepinca proglase za sveca. Ovo što se sada dešava je samo dokaz da smo bili u pravu - naglašava lider radikala.

Šešelj apeluje na Vladu Srbije da Hrvatima mora da uzvrati istom merom.

- Ako se to dogodi, Hrvati će odmah početi da kukaju i zapomažu i brže-bolje će ukloniti blokadu sa graničnih prelaza. Ali, ako im popustimo, biće još žešći i okrutniji prema nama - objašnjava Šešelj i dodaje:

- Hrvatima se ne sme popuštati, to treba da nauče svi srpski političari - zaključio je Šešelj.

seselj

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER