Šešelj: Srbija ne treba da uđe u Evropsku uniju

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, sa saradnicima, funkcionerima SRS, Miloradom Mirčićem i Milanom Ćukom, na mitingu u Prigrevici i tribini u Apatinu, ponovio stav da je ova stranka protiv ulaska Srbije u Evropsku uniju i za saradnju sa Rusijom.

- Oni su nam braća po krvi, veri, nikad nas nisu bombardovali, stalno su nas pomagali - rekao je Šešelj, na skupovima, ujedno promovišući svoje knjige koje je napisao u Hagu. Po pitanju Kosova SRS predlaže kiparski recept, odnosno zamrzavanje konflikta sve dok se ne promene međunarodne okolnosti.

-Treba čekati da Rusija i Kina još više osnaže, a za Srbiju to bilo rešenje kosovskog problema u njenu korist. Ne može se sedeti na dve stolice i EU i Rusija - rekao je Šešelj. Na ovim više predizbornim govorima Šešelja, Mirčića i Ćuka, govorilo se o svim sferama društvenog života, od obrazovanja, preko poljoprivrede, do ekonomije, smanjenja penzija i plata.

-Radikali imaju rešenja za sve ove oblasti koja se razlikuju od naprednjačkih - rekao je Šešelj, i kritikujuću vlast, ponudio rešenja koje ima SRS, zalažući se zato za što ranije raspisivanje izbora.

(Blic)

seseljsvedok

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM