Srpski radikali predali inicijativu da se na sremskoj strani grada izgradi novo Centralno groblje!

Srpska radikalna stranka predala je danas inicijativu nadležnim organima Grada Novog Sada, da se u najkraćem roku krene sa pripremnim radnjama i izgradnjom novog centralnog groblja za sremsku stranu grada, koje je prema važećem Generalnom urbanističkom planu Novog Sada predviđeno na lokaciji Alibegovca. Inicijativa je predata Gradonačelniku Grada Novog Sada, a ovaj zahtev srpskih radikala svojim potpisom podržalo je 2262 punoletnih stanovnika sa teritorije mesnih zajednica Sremske Kamenice i Petrovaradina.

Srpska radikalna stranka godinama u nazad skreće pažnju na višegodišnji problem sa popunjenim kapacitetima groblja u Sremskoj Kamenici i sve izraženijim problemom sa kapacitetom na Trandžamentskom groblju u Petrovaradinu. Mišljenja smo da je jedini način, koji bi dugoročno rešio problem sahranjivanja sa sremske strane grada – pogotovu dva najveća naselja, Sremske Kamenice i Petrovaradina, upravo izgradnja novog centralnog groblja, u skladu sa važećim urbanističkim planovima.

Srpska radikalna stranka zahteva da se odmah, bez odlaganja, krene sa pripremnim radovima i rešavanjem ključnog komunalnog problema stanovnika Sremske Kamenice i Petrovaradina.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM