Ubistvo Slobodana Miloševića u Hagu upozorenje da u Srbiji nikada ne smeju doći na vlast drugosrbijanski nastavljači dosmanlijske politike

Delegacija Srpske radikalne stranke koju je predvodio potpredsednik Miljan Damjanović tradicionalno je posetila grob Slobodana Miloševića u čast sećanja na njegovu hrabru borbu u Haškom tribunalu, ali i radi podsećanja da je bivši predsednik Savezne Republike Jugoslavije i Republike Srbije na današnji dan ubijen u haškom kazamatu.

I ovaj put podsećamo javnost na neizbrisiv greh i večnu sramotu režima Zorana Đinđića i Vojislava Koštunice koji su predsednika države izručili zločinačkom Haškom tribunalu i to na Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika. Najstrašniji zločini protiv Srba inače su bili praksa svih srpskih neprijatelja i u Drugom svetskom ratu i u poslednjim otadžbinsko-odbrambenim ratovima.

Izručivanje Slobodana Miloševića i njegova smrt u Haškom tribunalu su trajna opomena srpskom narodu da nikada više na vlast u Srbiji ne smeju doći izdajnici srpskih nacionalnih interesa i plaćenici poput drugosrbijanskog ološa koji u dosmanlijskom maniru hoće vlast bez izbora.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM