Pokrajinski izbori: Vreme je za srpske radikale!

Srpska radikalna stranka nepogrešivo zna šta su problemi i prioriteti u Vojvodini i ukoliko nam narod ukaže poverenje, svim raspoloživim sredstvima borićemo se za bolji život u svakoj opštini. Uvešćemo red u pokrajinskoj administraciji i JP, ukinuti kojekakve agencije i fondove kao paralelne institucije i uvesti striktnu kontrolu nad tzv. projektnim finansiranjem koje je „crna rupa” pokrajinskog budžeta.

Podsticaji, fondovi i programi koji se finansiraju iz budžeta ne smeju ostati privilegija odabranih – partijskih poslušnika, rođaka, kumova i drugova, nego mogućnost za rešavanje problema onih kojima je to zaista potrebno. Svaki seljak, privrednik, mladi bračni par, turistički radnik, kulturni poslenik i sportista mora dobiti ravnopravnu šansu za stimulans iz pokrajinskog budžeta.

Obezbedićemo veća budžetska sredstva i definisati nove podsticajne programe iz oblasti poljoprivrede, privrede, socijalne zaštite, zaštite životne sredine, nauke, kulture i sporta.

Srpski radikali u pokrajinskom parlamentu su garant odbrane srpskih nacionalnih interesa i brana svim separatističkim težnjama.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM