Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у понедељак, 20. новембра од 9 часова гостује на Хепи ТВ у емисији "Добро јутро Србијо". Водитељи: Катарина Корша и Миломир Марић

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке Миљан Дамјановић у суботу, 18. новембра од 9 часова гостује на Информер ТВ у емисији "Инфо јутро".

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у петак, 17. новембра од 20 часова гостује на Студио Б у емисији "Без компромиса са Ирином Вељковић".

опширније

Потпредседник Српске радикалне стране Вјерица Радета у недељу, 19. новембра од 8.30 гостује у емисији "Инфо јутро" на Информер ТВ. Водитељ: Катарина Одаловић

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у петак, 17. новембра од 9 часова гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи.   Водитељи:  Круна Уна Митровић и Миломир Марић

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у среду, 15. новембра од 19.45 гостује на Хепи ТВ у емисији Актуелности.

опширније

Александар Шешељ заменик председника Српске радикалне странке у среду, 15. новембра од 8.30 гостује на Курир ТВ у емисији "Редакција".

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке Вјерица Радета у недељу, 12. новембра од 9 часова гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи.

опширније

Члан Председничког колегијума Српске радикалне странке Андријана Арнаутовић у недељу, 12. новембра од 8.30 гостује у емисији "Инфо јутро" на Информер ТВ.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ ће у суботу, 11. новембра од 9.10 гостовати на телевизији Танјуг у емисији "Добро јутро Танјуг". Остали гости: Чедомир Јовановић Водитељи: Милорад…

опширније

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ