Из шупљег у празно!

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странкеосуђује изјаве народног посланика Шаипа Камберија о наводној дискриминацији Албанаца који живе у Прешевској котлиниГрађанима Бујановца је доста празних прича г. Камберија и напредњачких ћутолога у бујановачкој скупштиниСвима је добро познато да је г. Камбери био председник општине Бујановац у два мандата и да за општину Бујановац и њене становнике није урадио готово ништа. То се најбоље види у свим српским селима у бујановачкој општини. Готово да ниједно српско село нема асфалт, јавну расвету, водовод и канализацију. То је доказ да је г. Камбери крајње лоше радио посао председника општине. Уједно, такав однос према становницима српских села јасно показује ко је над ким вршио дискриминацију. Не може нас нико убедити да за осам година на челу Бујановца није могао уредити бар једно српско село. Таквим поступањем он је слао јасну поруку српском живљу да се сели и да своју будућност тражи на неком другом месту. Ако то није истина, поставља се питање како је могао дозволити да хиљаде његових суграђана настањених у српским селима живи у условима који су далеко од 21. века!

Уместо да обезбеди једнаке услове за живот свим становницима бујановачке општине, без обзира на верску и националну припадност, он није урадио готово ништа. Сви млади људи у Бујановцу заслужују миран и пристојан живот. Нажалост, г. Камбери се не бори за то, него скупштинску говорницу користи за ширење неистина, продубљивање сукоба и представљање Бујановца у ружном светлу.

Ми, српски радикали, уверени смо да је то само још један покушај овог човека да скрене пажњу на себе, јер он одавно нема шта да понуди својим суграђанима. Он је поверење својих суграђана добио да решава њихове проблеме и да им побољша услове живота, а не да прича празне приче и подстиче сукобе и поделе.

Људима који живе без посла или од минималних плата и пензија нису потребни додатни проблеми и поделе, јер сви становници бујановачке општине муче исту муку  како да преживе, како да школују своју децу и да их задрже на својим огњиштима! Оваквим изјавама г. Камбери шаље јасну поруку да не жели да решава њиховепроблеме, него да профитира на њиховим мукама, тј. да стекне јефтине политичке поене.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ