Потпредседник Српске радикалне странке Вјерица Радета у петак, 8. децембра од 17:00 часова гостује у емисији Реч на реч на Радио Београд.

опширније

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ у петак, 8. децембра с почетком у 9:00 гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи. Водитељ: Круна Уна Митровић

опширније

Председник Извршног одбора Српске радикалне странке Ђурађ Јакшић гостује вечерас, 6. децембра у емисији "Дебата - избори" на телевизији Н1 од 21:00.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у суботу, 2. децембра од 9.30 гостује на Прва ТВ у емсији "Јутро".

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ вечерас, 2. децембра од 19.15 гостује у емисији "Усијање" на Курир ТВ.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ гостује данас, 30. новембра на Информер ТВ у емисији "Тема дана" с почетком у 21.30 часова.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у суботу, 25. новембра од 9 часова гостује у емисији „Инфо јутро” на ТВ Информер.

опширније

Председник Извршног одбора Српске радикалне странке Ђурађ Јакшић у петак, 24. новембра од 20.00 часова гостује на РТВ Војводина у емисији "Сигнали".

опширније

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ у петак, 24. новембра од 9 часова гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи. Водитељ: Круна Уна Митровић

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у четвртак, 23. новембра од 19.45 гостује у емисији "Актуелности" на Хепи ТВ.

опширније

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ