Potpredsednik Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta u petak, 8. decembra od 17:00 časova gostuje u emisiji Reč na reč na Radio Beograd.

opširnije

Predsednik Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislav Šešelj u petak, 8. decembra s početkom u 9:00 gostuje u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV Hepi. Voditelj: Kruna Una Mitrović

opširnije

Predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić gostuje večeras, 6. decembra u emisiji "Debata - izbori" na televiziji N1 od 21:00.

opširnije

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj u subotu, 2. decembra od 9.30 gostuje na Prva TV u emsiji "Jutro".

opširnije

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj večeras, 2. decembra od 19.15 gostuje u emisiji "Usijanje" na Kurir TV.

opširnije

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj gostuje danas, 30. novembra na Informer TV u emisiji "Tema dana" s početkom u 21.30 časova.

opširnije

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj u subotu, 25. novembra od 9 časova gostuje u emisiji „Info jutro” na TV Informer.

opširnije

Predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić u petak, 24. novembra od 20.00 časova gostuje na RTV Vojvodina u emisiji "Signali".

opširnije

Predsednik Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislav Šešelj u petak, 24. novembra od 9 časova gostuje u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV Hepi. Voditelj: Kruna Una Mitrović

opširnije

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj u četvrtak, 23. novembra od 19.45 gostuje u emisiji "Aktuelnosti" na Hepi TV.

opširnije

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM